Cursus NederlandsUkkel

Ikk zoek naar een leraar/ lerares in het Nederlands die student is (in het rechten). Ik wil iemand die perfect tweetalig is in het Nederlands en in het Frans.
 10 € 

Bijlessen Wiskunde en/of andere wetenschappen...Sint-Lambrechts-Woluwe

Bijlessen Wiskunde en/of andere wetenschappen... Beste, Ik ben momenteel bezig aan mijn tweede jaar Master in de Ingenieurswetenschappen op de vub (24 jaar).
 11 € 

Conversatie/Bijles SpaansSint-Lambrechts-Woluwe

Conversatie/Bijles Spaans Beste, Ik ben momenteel bezig aan mijn tweede jaar Master in de Ingenieurswetenschappen op de vub (24 jaar).
 11 € 

Zangles / zangtechniek in BrusselForest

Zangles / zangtechniek in Brussel U wilt graag zang leren of uw niveau verbeteren? Je voorbereiden op audities, concerten, toelatingsexamens? Of gewoon meer plezier hebben bij het zingen.
 30 € 

Bijlessen wiskunde regio Dilbeek - TernatDilbeek

Bijlessen wiskunde regio Dilbeek - Ternat U kan bij mij terecht voor bijlessen wiskunde voor leerlingen van het eerste en tweede middelbaar. Ik heb meer dan 8 jaar ervaring.
 25 € 

Bijles Nederlands voor kinderenWemmel

Ik ben kleuteronderwijzeres (30jaar) en ik kan uw kind helpen bij het leren spreken en lezen in het Nederlands. Ik help kinderen van de kleuterschool en basisschool tot 12 jaar.
 20 € 

Bijles Wiskunde of WetenschappenLier

Bijles Wiskunde of Wetenschappen Problemen met wiskunde of andere wetenschappelijke vakken, zoals chemie of fysica.
 30 € 

Bijlessen EngelsWommelgem

Bijlessen Engels : Zowel lager als hoger middelbaar onderwijs, jarenlange ervaring. Verhogen van inzicht, schematische opbouw van de leerstof. Speciale aandacht voor verbetering van de studiemethode.
 25 € 

Zwemles hofstade/mechelen tijdens kerstvakantieBoortmeerbeek

Hallo, Ik ben op zoek naar een privéleraar die in de kerstvakantie elke voormiddag of toch regelmatig les kan geven. Mijn dochter is vijf en half en mijn zoon zeven.

Privéles aanleren zwemmenOostende

Privéles zwemmen voor kinderen, volwassenen en senioren. Schoolslag, vrije slag. Vanaf 4 jaar.

Bijles Nieuwpoort (wiskunde / Latijn /...Nieuwpoort

Bijles Nieuwpoort (wiskunde / Latijn /... Bent u op zoek naar bijles wiskunde voor uw zoon of dochter? Dan bent u hier aan het juiste adres! => Voor wie.
 25 € 

Keyboard+ notenleerZedelgem

Man zoekt iemand om bijlessen notenleer en keyboard. Voor 20 euro per uur of overeen te komen. Kan elke dag vrijmaken.
 20 € 

Privéles piano regio geel hasselt leuven...Geel

- Privéles piano regio geel hasselt leuven brasschaat Pianolessen op uw maat gegeven door een pianiste die met een grote onderscheiding haar conservatorium diploma behaalde.
 30 € 

Pianoles (Ook voor personen met een beperking )Antwerpen 1

Is piano spelen je droom? Als gediplomeerde muziekante geef ik pianoles aan zowel kinderen, volwassenen als personen met een beperking.

WiskundeMol

Ervaren Lic. Wiskunde geeft bijles bij hem thuis(veel oefeningen) ook tijdens vakantieperiode, omgeving Mol tel 0473/941860...

Vertalingen DuitsBrugge

Vertalingen Duits Professionele vertalers vertalen van en naar het Duits. Alle teksten worden door een ervaren native speaker vertaald en door een tweede native nagelezen. Snelle levertermijnen.

Zangles/stemvormingBerchem

Zangles/stemvorming Wil je graag leren zingen? Ik geef zangles aan jongeren en volwassenen. Via ademhalingsoefeningen en stemtechnische oefeningen leer je uw stem beter (en gezonder) gebruiken.

Bijles Frans aan huis

- aan kleuters - aan leerlingen lager onderwijs / basis onderwijs - aan leerlingen secundair onderwijs - zowel spreekvaardigheid als grammatica (taalbad) - Ook hulp via mail - teksten -...

VioollessenIxelles

Vioollessen Elsene Vioollessen Individuele lessen/groepslessen 2concerten/jaar 1050.blogspot.
 25 € 

Bijles Wiskunde Fysica Geschiedenis GrieksHeverlee

Ik ben student aan de kuleuven en ik zou graag bijlessen geven aan leerlingen uit het secundair onderwijs voor Wiskunde, Fysica, Geschiedenis en Grieks in en rond Leuven Ik heb toen ik zelf nog...
 25 € 

Bijles Wiskunde-Fysica-Geschiedenis-GrieksHeverlee

Hallo Ik ben student aan de kuleuven en ik geef bijlessen Wiskunde, Fysica, Geschiedenis en Grieks in en rond Leuven aan leerlingen uit het secundair onderwijs Ik heb in deze vakken al met...
 25 € 

Nederlands leren , veel beheren

Nederlandse onderwijzeres geeft bijles vooral spreken, gewerkt in selectieambt normaalschool...
 20 € 

Spaans les conversatie sprekenMortsel

Spaans op een gezellige manier. Hablemos de todo un poco!...
 17 € 

Studentjob elke zaterdag beschikbaarAntwerpen

Zoek je een leuke studentjob waarin je kan elke weekend en schoolvakantie werken ? Dan kan je bij ons team voegen en start goed te verdiennen.

Bijles kleuter - lager - secundair onderwijsWevelgem

Bijles kleuter - lager  - secundair onderwijs Een goede start en een individuele ondersteuning/opvolging/begeleiding is van onschatbare waarde! Een ware investering in de toekomst! Lessen worden op maat gegeven. Vraag gerust naar meer info.