Bijles Wiskunde/Fysica/Chemie en andere...Melsele

Mijn naam is Louis, ik geef sinds 2 jaar actief bijles in bovenvernoemde deelgebieden.
 20 € 

Bijles wiskunde voor secundair en hoger onderwijsOostkamp

Als master in de wiskunde geef ik reeds verschillende jaren bijles wiskunde aan leerlingen uit het secundair onderwijs of studenten uit het hoger onderwijs.
 30 € 

Bijles geven in Antwerpen Wiskunde-WetenschappenBorgerhout

Ik ben een jonge gast die zelf nog op school zit. ik ben 16 jaar en ik volg wetenschappen wiskunde.
 7 € 

Bijlessen wiskunde, wetenschappen en programmerenEkeren

Als industrieel ingenieur beheers ik wiskunde en wetenschappen voldoende om tot en met het secundaire niveau(1-6) bijles te geven.

Bijles WISK (tot 4e middelbaar)Diest

Bijles na de schooluren? Nog eens bovenop de (vele) buitenschoolse activiteiten? Lijkt vervelend, tijdrovend en vraagt een supplementaire inspanning in het (misschien al) overvolle programma.
 22 € 

Bijles Nederlands/Engels aan huisBrussel

Ik ben derdejaarsstudent leraar Nederlands/Engels voor middelbaar onderwijs. Ik geef bijles Nederlands en Engels aan huis, in Brussel en de omliggende gemeenten.
 20 € 

PIanoles LeuvenLeuven

PIanoles Leuven Op zoek naar pianoles? Ik ben een Italiaanse pianiste en ervaren lesgeefster. Ik denk dat iedereen piano kan leren spelen, beginnend op gelijk welke leeftijfd en op zijn eigen niveau.
 25 € 

Prive zwemlesMechelen

Hallo, Ik geef privé zwemles aan kinderen in het zwembad van Mechelen...
 15 € 

Bijles-Studiebegeleiding-Lager en Bijzonder...Boutersem

Gepension. Leerkracht (met ervaring en geduld) wenst na schooltijd of in het week-end ondersteuning te geven aan kindjes met leermoeilijkheden.
 10 € 

Bijles Engels - SecundairZwijndrecht

Hallo, ik ben Karen, studente van 20. Ik zit in mijn laatste jaar taal- en letterkunde, Duits, Engels en Spaans, aan de vub.
 25 € 

Bijles Engels- Antwerpen, LierLier

Ik ben een leraar Engels met een Master's en veel ervaring met lesgeven.
 20 € 

Bijlessen wiskunde, fysica, chemie, secundair...Sint-Lambrechts-Woluwe

Ik heb meer dan 5 jaar ervaring met bijlessen voor het secundair onderwijs, vnl in wiskunde, fysica en chemie maar vragen over biologie, aardrijkskunde, grammatica,. kunnen ook.
 20 € 

Aquagym Obesitas en Overgewicht 2014 NieuwGent

Aquagym Obesitas en Overgewicht 2014 Nieuw Te dik? Overgewicht? Obesitas? Mensen met overgewicht en obesitas zouden voor hun gezondheid en de verhoging van hun levenskwaliteit regelmatig moeten bewegen.
 8 € 

Prive Gitaar Lessen BeginnersAntwerpen

Mijn naam is Ramo Alderweireld en ben bereid om eender wie hier in Antwerpen vanaf het absolute begin, het plezier van het gitaar spelen aan te leren.
 10 € 

Leerkracht Nederlands / Engels

Zoeken jullie iemand om bijles Nederlands of Engels te geven? Ik bied graag mijn diensten aan! Ik ben leerkracht Nederlands en Engels in het secundaire onderwijs (hogere graden).
 25 € 

Bijlessen Economie en aanverwante vakkenBrakel

Ik sta 10 jaar voor de klas en wil je met plezier bijstaan bij het overwinnen van de economische en boekhoudkundige problemen.
 20 € 

Help nodig bij je Wiskunde of Fysica vakkenHeverlee

Help nodig bij je Wiskunde of Fysica vakken Ik ben een master student Wiskundige Fysica aan ku-leuven. Ik kan nieuwe begrippen in de wiskunde en natuurkunde vrij goed uitleggen zodat ze eenvoudiger begrepen worden, en indien gevraagd bij het...
 10 € 

Advies / hulp ICT programmeren informaticaAntwerpen

Advies / hulp ICT programmeren informatica Als ict'er lever ik hulp bij het uitvoeren van ict taken voor school, universiteit, prive doeleinden. Domeinen waarin ik o.a. Actief ben zijn: Programmatie: .NET / dot net C# VB.
 15 € 

Op zoek naar muziekles voor kinderen van 6jaarWaterloo

Beste, Wij zijn op zoek naar een leraar muziek voor onze zoon (6jaar) na de uren op school.

Pianoles met of zonder notenleerDenderwindeke

Met zeven jaar piano opleiding in Rusland geef ik initiatie vanaf 4 jaar met of zonder notenleer. Bijlessen voor beginners en semi-gevorderden. Ook opvolging huiswerk van de muziekschool/academie.
 25 € 

Franstalige leraarDenderwindeke

Franstalige leraar Wil jij je Frans op zaterdag bijschaven? Dan ben je op het goed adres.
 25 € 

Bijlessen wiskundeSint-Pieters-Woluwe

Tweetalige architekte (FR/NL) geeft bijlessen wiskunde aan leerlingen van het lager onderwijs en het lager secundair onderwijs.
 20 € 

Bijlessen Frans door echte FranstaligeSint-Pieters-Woluwe

Tweetalige universitair, met Frans als moedertaal, geeft bijlessen Frans zowel aan kinderen als aan volwassenen. De lessen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de leerlingen.
 16 € 

Bijlessen DwarsfluitMortsel

Ik bied dwarsfluit lessen aan. Ik speel op professioneel niveau. Ik speel al 13 jaar dwarsfluit en ben in het bezit van het diploma van de muziekacademie. Ik hou van spelen, en ik hou van lesgeven.

Bijlessen SpaansMortsel

Ik beheers het Spaans op moedertaal niveau. Ik spreek en schrijf het uitstekend. Met plezier zou ik anderen helpen deze taal te leren beheersen.