Enthousiaste bijlesgever Nederlands...Elsene

Ik ben master studente revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Sinds 4 jaar heb ik ervaring in het bijlesgeven op zowel basis, secundair als universitair niveau.
 25 € 

Enthousiaste studente bijles lager...Elsene

Ik ben master studente revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Sinds 4 jaar heb ik ervaring in het bijlesgeven op zowel basis, secundair als universitair niveau.
 25 € 

NederlandsAntwerpen 6

Zeer ervaren leraar geeft Nederlands, aangepast aan uw niveau, tijd, interesses en werk. Locatie: 2060 antwerpen. Contacteer: jan-verheyen@skynet.be Of 0474.73.64.
 12 € 

Prive zwemles Sint TruidenSint-Truiden

Ik ben een L.O. leerkracht (Bloso Reddersdiploma) met ervaring in zwemles geven. Ik geef zwemles aan kinderen vanaf 4.5j in het zwembad van Sint-Truiden. Lessen van 30 minuten.
 18 € 

Pianoles regio LeuvenKampenhout

Pianoles regio Leuven Zin om op een leuke wijze piano te leren spelen? Ik ben pianiste in masteropleiding aan lemmensinstituut te leuven. Sinds 2 jaar geef ik ook les in mijn vak aan kinderen en volwassenen vanaf 5 jaar.
 30 € 

Bijles lager onderwijs/ huiswerkbegeleidingTongerlo

Mijn naam is Carmen en ben al het 5de schooljaar aan het werk als klasjuf. Ik geef momenteel les in het 6de leerjaar, maar ook andere leerjaren zijn mij niet onbekend.
 20 € 

GitaarlesMerksem

Gitaarles Ik geef privé gitaarles Het is 30€ voor 1 uur en half Stijlen: Flamenco, hard rock, en pop Voor meer informatie of stuur een email.
 30 € 

Bijles EngelsLier

Bijles Engels in de regio Lier/Heist-op-den-Berg 20 euro per uur (bij verplaatsing + 5 euro per uur)...
 20 € 

Basis Italiaans voor op reisOekene

Basis Italiaans voor op reis Ga je binnenkort op reis naar Italië? Benissimo! Op onze drie stijlvolle lesavonden proef je niet alleen van de taal en gewoontes, je wordt ook ondergedompeld in de Italiaanse sfeer en...
 125 € 

Bijles wiskunde fysica en chemie in Maaseik

Ik help leerlingen van het secundair voor wiskunde, fysica en chemie.

Bijlessen en huiswerkbegeleiding op maatHarelbeke

Bijlessen en huiswerkbegeleiding op maat Ik ben afgestudeerd leerkracht lager onderwijs en studeer nu nog verder als orthopedagoge. Ik heb een hart voor kinderen.
 20 € 

Bijles Engels in Gent en omstrekenGavere

Hallo, ik ben een studente Geschiedenis uit Gent. Ik spreek Nederlands, Engels, Spaans en Frans.
 15 € 

Bijles Spaans in GentGavere

Hallo, ik ben een studente Geschiedenis en ik heb een jaar gestudeerd en geleefd in Sevilla, Spanje. Ik heb ook voortdurend lessen gevolgd en ik heb nu een niveau C1 Spaans.
 15 € 

Bijles Fysica, Chemie, Wiskunde, frans, engels,...Brecht

Beste leerling(e) Zie je de lessen fysica, chemie, wiskunde, frans, engels en informatica niet goed meer zitten.
 13 € 

BabyzwemmenWillebroek

Babyzwemmen Op ontdekkingstocht samen met uw kleine spruit! Van 6 maanden tot 2 jaar. Lessen gegeven door ervaren zweminstructeur. Sfeervol ingericht zwembad van 10m x 4m met waterniveau 1.
 40 € 

PrivézwemlessenWillebroek

Privézwemlessen voor kinderen vanaf 5 jaar, gegeven door ervaren lesgevers. In groepjes van maximum 3 kinderen. Start na elke schoolvakantie. Sfeervol zwembad van 10m x 4m met waterniveau 1.
 150 € 

Privé DrumlesMaasmechelen

Privé Drumles Privé Drumles bij jou aan huis voor elk niveau! Voor de beginnende-, gevorderde- en (aankomende) professionele drummer.
 20 € 

Bijles/huiswerk- en studiebegeleidingEkeren

Ik ben orthopedagoge en heb reeds jaren ervaring in het geven van reken-, lees-, spelling- en taaltherapie, evenals huiswerk- en studiebegeleiding & bijles en psycho-educatie (basisschool- en...

Bijles - HuiswerkbegeleidingWavre

Bijles - Huiswerkbegeleiding Beste, Ik zit momenteel in het 3de jaar ingenieur-architect aan de vub.
 25 € 

Remedial teacherMeldert

Remedial teacher Hulp nodig met het studeren, plannen, opvolgen van de agenda? Ik wil je graag helpen en coachen zodat je het schooljaar tot een goed einde kan brengen.
 30 € 

Bijlessen boekhouden, bedrijfsbeheer, economische...Meldert

Bijlessen boekhouden, bedrijfsbeheer, economische... Hulp nodig met het studeren of extra inoefenen van de leerstof(1ste, 2de of 3de graad secundair onderwijs aso/tso/bso).
 30 € 

Bijlessen wiskundeMeldert

Bijlessen wiskunde Hulp nodig met het studeren of extra inoefenen van de leerstof wiskunde(1ste, 2de of 3de graad secundair onderwijs aso/tso/bso).
 30 € 

Bijlessen wiskunde-fysica-chemie door...Desteldonk

Hallo, Vind je je weg niet terug in de wiskundige/chemische of fysische begrippen? Problemen met oefeningen? Problemen met de studiemethode.
 20 € 

Privé zwemles regio Leuven/Heverlee/Kessel-LoHeverlee

Privé zwemles regio Leuven/Heverlee/Kessel-Lo Beste zwemmer, Mijn naam is Aryian Naghash, privé zweminstructeur. Ik geef al 5 jaar zwemlessen aan kinderen/jongeren/ouderen in clubverband en privé. Ik heb zelf al 10 jaar gezwommen.
 15 € 

Gediplomeerde muzikant (student) geeft gitaarlesKoningsloo

Student geeft gitaarles aan huis - regio Vilvoorde-grimbergen Heb 10 jaar muziekles gevolgd aan de muziekacademie in Grimbergen en ben in het bezit van diploma's amv- amc en hogere graad voor...
 20 €