Aquagym Obesitas en Overgewicht 2014 NieuwGent

Aquagym Obesitas en Overgewicht 2014 Nieuw Te dik? Overgewicht? Obesitas? Mensen met overgewicht en obesitas zouden voor hun gezondheid en de verhoging van hun levenskwaliteit regelmatig moeten bewegen.
 8 € 

Prive Gitaar Lessen BeginnersAntwerpen

Mijn naam is Ramo Alderweireld en ben bereid om eender wie hier in Antwerpen vanaf het absolute begin, het plezier van het gitaar spelen aan te leren.
 10 € 

Leerkracht Nederlands / Engels

Zoeken jullie iemand om bijles Nederlands of Engels te geven? Ik bied graag mijn diensten aan! Ik ben leerkracht Nederlands en Engels in het secundaire onderwijs (hogere graden).
 25 € 

Bijlessen Economie en aanverwante vakkenBrakel

Ik sta 10 jaar voor de klas en wil je met plezier bijstaan bij het overwinnen van de economische en boekhoudkundige problemen.
 20 € 

Help nodig bij je Wiskunde of Fysica vakkenHeverlee

Help nodig bij je Wiskunde of Fysica vakken Ik ben een master student Wiskundige Fysica aan ku-leuven. Ik kan nieuwe begrippen in de wiskunde en natuurkunde vrij goed uitleggen zodat ze eenvoudiger begrepen worden, en indien gevraagd bij het...
 10 € 

Advies / hulp ICT programmeren informaticaAntwerpen

Advies / hulp ICT programmeren informatica Als ict'er lever ik hulp bij het uitvoeren van ict taken voor school, universiteit, prive doeleinden. Domeinen waarin ik o.a. Actief ben zijn: Programmatie: .NET / dot net C# VB.
 15 € 

Op zoek naar muziekles voor kinderen van 6jaarWaterloo

Beste, Wij zijn op zoek naar een leraar muziek voor onze zoon (6jaar) na de uren op school.

Pianoles met of zonder notenleerDenderwindeke

Met zeven jaar piano opleiding in Rusland geef ik initiatie vanaf 4 jaar met of zonder notenleer. Bijlessen voor beginners en semi-gevorderden. Ook opvolging huiswerk van de muziekschool/academie.
 25 € 

Franstalige leraarDenderwindeke

Franstalige leraar Wil jij je Frans op zaterdag bijschaven? Dan ben je op het goed adres.
 25 € 

Bijlessen wiskundeSint-Pieters-Woluwe

Tweetalige architekte (FR/NL) geeft bijlessen wiskunde aan leerlingen van het lager onderwijs en het lager secundair onderwijs.
 20 € 

Bijlessen Frans door echte FranstaligeSint-Pieters-Woluwe

Tweetalige universitair, met Frans als moedertaal, geeft bijlessen Frans zowel aan kinderen als aan volwassenen. De lessen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de leerlingen.
 16 € 

Bijlessen DwarsfluitMortsel

Ik bied dwarsfluit lessen aan. Ik speel op professioneel niveau. Ik speel al 13 jaar dwarsfluit en ben in het bezit van het diploma van de muziekacademie. Ik hou van spelen, en ik hou van lesgeven.

Bijlessen SpaansMortsel

Ik beheers het Spaans op moedertaal niveau. Ik spreek en schrijf het uitstekend. Met plezier zou ik anderen helpen deze taal te leren beheersen.

Bijlessen EngelsMortsel

Ik beheers het Engels op moedertaal niveau. Ik spreek en schrijf het uitstekend. Met plezier zou ik anderen helpen deze taal te leren beheersen.

Bijlessen FransMortsel

Het Frans is mijn moedertaal. Ik spreek en schrijf het uitstekend. Met plezier zou ik anderen helpen deze taal te leren beheersen. Ik geef graag les en heb ook ervaring in het geven van bijlessen.

Bijlessen NederlandsMortsel

Het Nederlands is mijn moedertaal. Ik spreek en schrijf het uitstekend. Met plezier zou ik anderen helpen deze taal te leren beheersen.

Bijles wiskunde en wetenschappelijke vakken

Graag help ik u bij het verduidelijken van wiskunde en wetenschappelijke vakken. Ikzelf ben burgerlijk ingenieur Energie en aangezien ik overdag werk, sta ik u met plezier 's avonds bij.
 18 € 

Bijles Engels voor secundair onderwijsKapellen

Bijles Engels voor secundair onderwijs Mijn naam is Inge Van Hauwaert, 49 jaar. Ik geef bijles Engels aan leerlingen van het secundair onderwijs. Bij mij thuis (Kapellen) of bij u thuis.
 20 € 

Bijles Frans door leerkracht FransSint-Niklaas

Hallo! Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Bijles fransHarelbeke

Problemen met Frans? Ik ben een leraar frans met negen jaar ervaring in eerste, tweede en derde jaar secundair en ik geef bijles bij mij thuis in Harelbeke.
 20 € 

Voordracht burkina fasoMortsel

...

Bijles / huiswerkbegeleiding lager onderwijsHouthalen-Helchteren

Met mijn diploma leerkracht lager onderwijs zou ik heel graag bijles en/of huiswerkbegeleiding willen gegeven. Ik sta zelf halftijds in een klasje in het 2de leerjaar.
 15 € 

Wie leert mij ArabischWillebroek

Hallo, Ik zoek iemand met wat vrije tijd die mij een mondje Arabisch kan leren ( enkel praten). Geen professioneel niveau, enkel voor hobby.
 5 € 

Dringend bijlesgever wiskunde gezochtErwetegem

Zoek dringend bijlesgever wiskunde voor zoon die in het 4de middelbaar aso wetenschappen zit.

Drums, melodisch slagwerk, percussie en notenleerBruxelles

Drums, melodisch slagwerk, percussie en notenleer Ik ben Jacob, professionele muzikant en pedagoog om muziek te onderrichten (Koninklijk conservatorium Brussel).
 25 €