Bijles Nederlands in Aarschot en omstrekenAarschot

Beste, Ik behaalde 4 jaar geleden mijn diploma vertaler Frans-Duits-Nederlands en werk sindsdien als vertaler in Brussel. Daarnaast volg ik ook de specifieke lerarenopleiding.
 18 € 

Bijlessen Frans, Nederlands, SpaansBrussel

Bijlessen Frans, Nederlands, Spaans Hallo, Ik ben Evelien. Ik zou graag bijles willen geven voor Nederlands, Frans of Spaans.
 20 € 

Bijles aan huisKaulille

Bijles aan huis Hallo ik ben een jonge leerkracht en bied in mijn vrije tijd bijles - huiswerkbegeleiding aan huis aan. Dit aan kinderen van de lagere school: 1ste - 6de leerjaar.

Cursus Bridge initiatieBekkevoort

Bridge is geen kaartspel, bridge is een sport, een soort denksport : de reden is dat men in, in tegenstelling tot de klassieke kaartspelen geen "goede" kaarten moet hebben om te winnen.

Accordeonles voor beginnersDiepenbeek

Accordeonles voor beginners Accordeonles voor beginners De Muziekboog biedt Accordeonles voor beginners. Via oefeningen voor de linker en rechterhand plus muziekstukken op uw niveau wordt les gegeven op maat.
 20 € 

Bijles wiskunde, aardrijkskunde en...Breendonk

Hallo, Ik ben leerkracht en geef bijles aan leerlingen die extra uitleg en hulp nodig hebben.
 25 € 

Conversatielessen FransAntwerpen 1

Perfect tweetalige jongeman (22 - diploma Franstalige middelbare school) geeft conversatielessen Frans en ondersteuning Frans op middelbaar niveau. Vergoeding overeen te komen.

Problemen met wiskunde of andere...Tielt

Beste, Als Industrieel ingenieur Chemie en tewerkgesteld aan de Universiteit Gent help ik jullie graag met wiskundige en andere wetenschappelijke problemen.
 25 € 

Lessen Frans in KortrijkKortrijk

Moeite met Frans of gewoon zin om Frans te leren of om Frans bij te werken? Als ervaren leerkracht Frans help ik je graag vooruit. Ik geef les Frans op maat niet ver van het station in Kortrijk.
 20 € 

Lerares FransEdegem

Ik geef bijlessen Frans bij mij thuis, zowel aan volwassenen als aan jongeren, regio Edegem, Wilrijk, Mortsel, Berchem, Hove, Boechout, Kontich. Ik ben tijdens de dag en 's avonds beschikbaar.

Student Bio-ir, bijles aan middelbaar (wisk &...Kampenhout

Student Bio-ir, bijles aan middelbaar (wisk &... Ik ben een student Bio-ingenieur momenteel in mijn 1e master jaar.
 20 € 

(Bij)les voor pop-rock drums.Sint-Pauwels

Ik ben conservatorium student in Gent en geef daarnaast ook drumles.
 20 € 

Bijles Duits - Engels - Frans - NederlandsRekem

Ik ben afgestudeerd als vertaler-tolk Duits, Nederlands, Frans en Engels en ondersteun graag studenten (elk niveau) bij hun problemen met: - Duits, - Nederlands, - Frans, - Engels.

Bijles Engels- NederlandsSint-Truiden

Bent u op zoek naar bijlessen Nederlands en/of Engels? Ik geef beide talen al twaalf jaar in het secundair onderwijs.
 25 € 

Student geeft gitaarles aan huisLeuven

Student geeft professionele gitaarles aan huis in Leuven - Heverlee (tijdens de weekdagen) Heb 10 jaar muziekles gevolgd aan de muziekacademie in Grimbergen en ben in het bezit van diploma's amv -...
 20 € 

Bijles Nederlands (voor anderstaligen)Antwerpen

Bijles Nederlands (voor anderstaligen) Beste leerling Bent u op zoek naar extra conversatielessen of extra oefeningen op grammatica, woordenschat of schrijven? Dan help ik u graag verder.
 20 € 

Privé les Nederlands / dutch / holenderskiAntwerpen 6

Dutch is the way to integration. Nederlands is de weg naar integratie. ! Privé les Nederlands op uw maat en tempo. Individueel of in een groepje (Max. 3 personen). Plaats : antwerpen noord.
 15 € 

Charkra cursus met paardenLummen

Charkra cursus met paarden Heb je het gevoel dat het leven een evenwichtoefening is en dat je elke dag moet jongleren tussen je gezin, werk, sociaal leven, dit is niet altijd even gemakkelijk.
 240 € 

Leren-met-AzurietGrimbergen

Leren-met-Azuriet Heeft uw kind het moeilijk op school? Kan het zich moeilijk concentreren? Loopt het kloklezen niet zo vlot? Wisselt het vaak letters en/of cijfers van plaats? Ik leer Anders bied een oplossing.
 60 € 

Bijles Engels door leerkracht EngelsSint-Niklaas

Hallo! Heb je het moeilijk met het vak Engels? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Privé gitaarles Turnhout

Privé gitaarles Turnhout Ik geef privéles gitaar bij mij thuis. Zowel beginners als gemiddeld gevorderd niveau. Stijlen: pop, rock, blues, chanson, en een beetje jazz.

Bijles boekhouden vlaams brabantTienen

Hallo allemaal, Ik ben tamara, leerkracht economie (Licentiaat ) met een graduaat boekhouden. Ik geef al 3 jaar specifiek bijles in het onderdeel boekhouden.
 20 € 

Bijles FransAntwerpen

Bijles Frans Beste leerling Stelt Frans een probleem en kan je wat extra ondersteuning gebruiken op vlak van grammatica, spreken, schrijven? Doe dan een beroep op mij. Als Lic.
 25 € 

Spaanse conversatie-partner gezocht

Hallo, Ik zou graag iemand willen ontmoeten om elkaar af en toe te ontmoeten en te converseren in het Spaans. Volg 5de jaar Spaans maar spreken lukt niet zo goed. Wil de persoon in kwestie evt.

Piano- en notenleerlessenGent

Piano- en notenleerlessen Opmaat! Voor iedereen! Geen voorkennis vereist....