CrawlOostende

Ik zoek iemand die mij crawl wil leren zwemmen. Ik ben een volwassen vrouw van 42 jaar.

Gemotiveerde studentSint-Lambrechts-Herk

Hallo, Ik ben een student van het zesdejaar Humaniora Kindsheid Jesu. Ik doe zelf economie wiskunde en ik wil graag de kleintjes helpen met hun huiswerk.
 5 € 

Logo wiskundeStrijpen

Ik zoek iemand regio Zottegem om logo wiskunde te geven aan mijn zoon die in november 16 wordt en naar het 4de middelbaar economie moderne talen volgt. Hij heeft dcd en had recht op gon begeleiding.

Basketbal lesDilbeek

Beste, Ik ben Julie, 21 jaar en speel sinds mijn 12 jaar Basketbal. Ik ben ook al 6 jaar coach met diploma.
 8 € 

Bijles of hulp InformaticaDilbeek

Hey, Ik ben Julie, Afgestudeerd in toegepaste informatica en doe nu verder voor een Master. heb je soms hulp nodig met je computer of bijles ivm informatica? Dan help ik je graag.
 10 € 

1-on-1 Spanish classes from a native speakerLeuven

Are you interested in learning or improving your Spanish? I am a native speaker with a licentiate degree in Spanish language teaching.

Bijles WiskundeRiemst

Bijles nodig? Regio Riemst Mis je de extra uitleg om wiskundige materie verstaanbaar te maken? Mis je een gestructureerde werkwijze bij het studeren van je wiskundeles.
 20 € 

Bijles Economie, Boekhouden, BedrijfsbeheerRiemst

Bijles nodig? Regio Riemst Mis je de extra uitleg om economische materie verstaanbaar te maken? Mis je een gestructureerde werkwijze bij het studeren van economische vakken.

Professionele Studiebegeleiding en BijlessenBerlaar

Afgestudeerd als Handelsingenieur aan de vub, bezit ik over een ruime kennis van wiskunde en wetenschappelijke vakken. Bij mij kan je terecht voor een gestructureerde, grondige en duidelijke uitleg.
 25 € 

InstrumentlessenAntwerpen

Privé-instrumentlessen op maat! Gitaar, piano, drum,. Welk instrument je ook speelt, wij gaan voor jou op zoek naar de juiste lesgever! Prijs per uur op locatie: €25 Prijs per uur aan huis: €35...
 25 € 

Wil jij Spaans lerenAntwerpen 2

Aangeboden: Privélessen Spaans op niveau beginner, intermediate en gevorderd. In korte tijd zul je leren lezen, schrijven en praten in het Spaans. De lessen bestaan uit grammatica en conversatie.
 15 € 

Bijles Gent wiskunde/fysica en gerelateerde vakkenGent

Ik ben een laatstejaarsstudent in de Master Fysica en Sterrenkunde aan de Universiteit Gent.

Bijles wiskunde, fysica en chemie Regio...Kampenhout

Af en toe wat moeilijkheden met wiskunde of wetenschappelijke vakken zoals fysica en chemie.
 20 € 

Bijles wiskunde gezocht voor zoon in 2 ASOOverpelt

Voor mijn 14 jarige zoon zoek ik per direct een docent bijles wiskunde, omdat hij in augustus een herexamen wiskunde heeft. Het zou fijn zijn als u naar mijn huis kunt komen. Ik woon in Overpelt.

Bijles Brussel-centrum wiskunde, fysica, chemie,...Halle

Bijles in Wiskunde, Fysica, Chemie aan alle richtingen van het middelbaar te brussel (tegenover Metro Rogier). De prijs bedraagt 35 euro per uur.
 35 € 

Bijles wiskunde voor het lager en middelbaar...Petegem-aan-de-Leie

Bijles wiskunde voor het lager en middelbaar... Ik ben burgerlijk ingenieur. Is wiskunde voor uw zoon of dochter een probleem? Heeft hij/zij het gevoel maar geen inzicht in de leerstof te verwerven.
 14 € 

Bijles Frans regio Kinrooi - Maaseik - Bree -...Molenbeersel

Bonjour! Heb je hulp nodig met Frans? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben een tweedejaars studente lerarenopleiding Frans-Nederlands en ik zou graag bijles Frans geven aan...
 10 € 

Bijles/huiswerkbegeleiding voor de basisschoolMeerhout

Hoi!Ik ben Isabelle, een gedreven leerkracht uit het 5de en 6de lj. Heeft uw kind extra zorg en aandacht nodig? Dan bent u aan het juiste adres! Van wiskunde, Frans, Nederlands tot spelling.
 20 € 

Private teaching NT2 (Dutch language for foreign...

Fully graduated & experienced teacher Dutch language (specialization nt2 - adults), available for private lessons (1-on-1 and/or in small groups of max. 3 persons). For tutoring or full course (min.
 22 € 

Bijles wiskunde fysica chemie statistiek...Aartselaar

Bijles wiskunde fysica chemie statistiek... Heb je problemen met wiskunde of wetenschappen (chemie, fysica) en wil je hier graag hulp bij.
 18 € 

Omgeving RoeselareRoeselare

Is er iemand die mij prive les in basis van frans kan geven? Prijs overeen te komen...

Bijles Wiskunde en Wetenschappen rond Mechelen en...Mechelen

Ik ben een laatstejaarsstudent burgerlijk ingenieur en geef bijles aan mensen die daar nood aan hebben.
 25 € 

Leerkracht helpt bij vakantietaak of opfrissen...Ekeren

Ik ben leerkracht wiskunde en wetenschappen en heb ervaring in het geven van bijlessen aan leerlingen van de lagere school en middelbaar.

Bijles PC programmasAntwerpen 5

Professioneel docent met 20 jaar ervaring geeft bijles pc programmas. Voorbeeld: leer alles van Excel in 2 dagen. Ook Access, WordPress. Bij u thuis of bij mij thuis.
 15 € 

Bijles Frans regio hasselt - sint truiden -...Borgloon

Hallo! Heb je moeilijkheden met Frans? Dan wil ik je zeker helpen! Zelf ben ik leerkracht Frans in de tweede enderde graad van het middelbaar onderwijs.
 20 €