Bijles wiskundeHuldenberg

Ik ben een student uit het 6e jaar Latijn-Wiskunde(8u) in het smo te Overijse en geef bijles aan kinderen uit het lager onderwijs en uit het 1e tot 4e jaar secundair voor het vak wiskunde (eventueel...
 15 € 

Bijles WiskundeSerskamp

Wij zijn op zoek naar iemand die bijles wiskunde kan geven bij ons thuis. (kinderen van 9j en 14 jaarà) Wij zijn uit Serskamp, dus graag iemand uit de buurt.

Yogalerrar/lerares aan huisLanaken

Ik zoek een yogaleraar/lerares, gediplomeerd met ervaring.om prive voor 1-3 personen les te geven. Omgeving Lanaken.

Zoontje leren lezen en schrijvenAalst

Hallo Ik ben op zoek naar iemand die de schrijfvaardigheden van mijn zoontje kan versterken en hem kan leren lezen. Liefst iemand die al reeds ervaring hier mee heeft.

Bijlessen lager onderwijs + studiebegeleidingGent

Ik ben van opleiding Master in het sociaal werk, in combinatie met mijn lerarenopleiding. Ik ben 31 jaar, ben momenteel aan de slag in de sociale sector.
 20 € 

Individuele zwembegeleiding, alle zwemstijlenBilzen

Individuele zwembegeleiding, alle zwemstijlen Triatleet? Beginner? Recreant? Uw uitdaging wordt ook ons doel. Individuele zwembegeleiding op maat. Ontwerp van websites en sportwebsites. Wij dragen klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Gitaarlessen te Diest

Ervaren gitarist geeft gitaarlessen voor zowel beginners als gevorderden. Zowel elektrisch als akoestisch. Geen notenleer, snel resultaat, aangename sfeer.

PianolesErps-Kwerps

Mag ik mij even voostellen ? Ik ben Marc Joostens, 47 jaar en pianist. Ik ben mijn piano studies begonnen bij jeugdvriend Leo Caerts.

Bijlessen Informatica, Windows 8 en WebsitesSint-Gillis

Bijlessen Informatica, Windows 8 en Websites Bijlessen Informatica, Windows 8 en Websites Goedendag, Ik kan aan huis komen meehelpen, als u ms Office 2003, ms Office 2007, ms Office 2010, ms Office 2013, ms Office for Mac, Facebook, Skype,...
 13 € 

4(1 avis)

Bijles WiskundeHerentals

Ik ben Sanne Claes en zit in mijn laatste jaar lerarenopleiding Wiskunde-LO.
 15 € 

Beginnen met tablet of smartphone [Samsung,...Kessel

Mobile professional begeleidt uw eerst stappen op smartphone of tablet. Basiscursus met véél tips. 1 les volstaat.
 25 € 

Ervaren lerares geeft bijles Engels op maatDeinze

U bent op zoek naar een gemotiveerde leerkracht met ervaring om uw zoon/dochter te ondersteunen voor het vak Engels.
 20 € 

Bijlessen FransVremde

Heb je moeilijkheden met je Frans op school? Geen nood, ik help je graag verder en leg alles nog eens rustig uit.
 25 € 

Burg Ir. Chemie - Bijles regio AntwerpenBerchem

Burg Ir. Chemie - Bijles regio Antwerpen Reeds verschillende jaren ervaring in het geven van bijles als repetitor: wiskundige vakken, fysica, statistiek, chemie. Afgestudeerd burgerlijk ingenieur specialisatie chemie (2012 ku Leuven).
 30 € 

Frans lerenAntwerpen 6

De taal van Molière heeft me altijd gepassioneerd en ik geef graag les Frans aan zij die het wensen. Privé- of groepslessen, voor beginners of gevorderde cursisten.
 20 € 

Leerkracht Engels geeft bijles EngelsSint-Niklaas

Hallo! Heb je het moeilijk met het vak Engels? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Bijles FransWetteren

Problemen met het studeren van woordjes, last met de vervoegingen, moeilijkheden bij het schrijven of lezen van een Franse tekst.
 25 € 

Bijles wiskunde en fysicaPetegem-aan-de-Leie

Ik ben burgerlijk ingenieur van opleiding. Is wiskunde en/of fysica voor uw zoon of dochter een probleem? Heeft hij/zij het gevoel maar geen inzicht in de leerstof te verwerven.
 15 € 

Personal trainer: bereik de doelen die je zelf...Leuven

Personal trainer: bereik de doelen die je zelf... Als afgestudeerde lo & bewegingswetenschappen en studente revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de ku Leuven, begon ik met personal training.
 35 € 

Bijlessen in zwemmen (of andere sporten)Leuven

Bijlessen in zwemmen (of andere sporten) Hallo Als studente lo & bewegingswetenschappen + revalidatiewetenschappen en kinesitherpaie aan de ku Leuven geef ik enorm graag les en help ik heel graag kinderen/volwassenen met het aanleren of...
 30 € 

StudiebegeleidingMechelen

Persoonlijke studiebegeleiding voor secundair onderwijs....

Bijles elektriciteit, mechanica, fysica of...Sint-Niklaas

Hulp nodig bij elektriciteit, mechanica, fysica of techniek? Ik ben leerkracht in het secundair onderwijs en heb ervaring in verschillende onderwijsvormen.
 15 € 

...Riemst

Ben je een leerling van het secundair onderwijs en zoek je iemand om bijlessen te geven voor de vakken chemie/biologie/wetenschappelijk werk/natuurwetenschappen? Dan kan je mij contacteren.
 10 € 

Bijles EngelsMol

Ik ben een enthousiaste en ervaren regentes Engels die bijles geeft aan leerlingen uit de eerste en tweede graad van het middelbaar onderwijs.
 20 € 

Burg. Ir. geeft bijles wisk/stat/wet'n - regio...Gent

Burg. Ir. Geeft bijles in wetenschappen (Fysica/Natuurkunde, Wiskunde, Statistiek, etc. ) zowel op universitair niveau (of hoge school) als op niveau van het middelbaar onderwijs.
 25 €