Bijles Frans door leerkracht FransSint-Niklaas

Hallo! Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Bijles fransHarelbeke

Problemen met Frans? Ik ben een leraar frans met negen jaar ervaring in eerste, tweede en derde jaar secundair en ik geef bijles bij mij thuis in Harelbeke.
 20 € 

Voordracht burkina fasoMortsel

...

Bijles / huiswerkbegeleiding lager onderwijsHouthalen-Helchteren

Met mijn diploma leerkracht lager onderwijs zou ik heel graag bijles en/of huiswerkbegeleiding willen gegeven. Ik sta zelf halftijds in een klasje in het 2de leerjaar.
 15 € 

Wie leert mij ArabischWillebroek

Hallo, Ik zoek iemand met wat vrije tijd die mij een mondje Arabisch kan leren ( enkel praten). Geen professioneel niveau, enkel voor hobby.
 5 € 

Dringend bijlesgever wiskunde gezochtErwetegem

Zoek dringend bijlesgever wiskunde voor zoon die in het 4de middelbaar aso wetenschappen zit.

Drums, melodisch slagwerk, percussie en notenleerBruxelles

Drums, melodisch slagwerk, percussie en notenleer Ik ben Jacob, professionele muzikant en pedagoog om muziek te onderrichten (Koninklijk conservatorium Brussel).
 25 € 

StudiebegeleidingIeper

Vaak hebben kinderen niet een specifiek probleem met één bepaald vak maar weten ze niet hoe ze gestructureerd moeten starten met het leren.
 25 € 

Bijles officeZonnebeke

Heeft uw kind problemen met word of excel, kan ik steeds een hoofdstuk uitleggen. wacht niet te lang zodat uw kind meteen mee is van de start.
 25 € 

Bijles wiskundeZonnebeke

Ik geef al enkele jaren bijles in wiskunde. Heeft uw kind problemen hiermee kan ik steeds een hoofdstuk uitleggen. wacht niet te lang zodat uw kind meteen mee is van de start.
 25 € 

Zanglessen te BrusselEtterbeek

Zanglessen te Brussel Ik ben een professionele zangeres en zanglerares en heb mijn Bachelor diploma behaald voor Zang in de richting Jazz/Pop aan het Conservatorium van Gent.
 25 € 

Bijlessen FransAntwerpen

Is Frans een struikelblok voor je? Zijn je resultaten voor Frans niet zoals je gehoopt had.
 25 € 

Bijles piano voor beginnersAffligem

Ik ben een 18-jarige studente en bereid me momenteel voor om volgend jaar te beginnen aan het concervatorium te Brussel.
 12 € 

Bijles Nederlands alle niveaus - Regio TongerenKoninksem

Talen zijn mijn grote passie. Als copywriter verdiep ik me dagelijks in het kluwen van grammatica en spelling. Ik vind het ook een toffe uitdaging om anderen te helpen met inzicht te krijgen in taal.
 20 € 

Bijles Spaans beginners - Regio TongerenKoninksem

Bijles Spaans beginners - Regio Tongeren Zet je je eerste stappen in de Spaanse taal maar wordt je geconfronteerd met wat struikelblokken.
 15 € 

Bijles Frans - regio TongerenKoninksem

Bijles Frans - regio Tongeren Blijft de Franse grammatica voor jou maar een kwelling of geraak je het noorden kwijt bij al die spellingsregels? Dan kan ik je helpen met wat orde te scheppen in de chaos.
 20 € 

Gezocht: violist(e) of ensembleHeist-op-den-Berg

Wij zijn nog op zoek naar (liefst 2 of 3) violisten om een uurtje te spelen op onze huwelijksceremonie op 9 mei 2015. Studenten mogen gerust ook een mailtje sturen.

Individuele pianolessen van beginner tot .Lokeren

Droomt u ervan piano of keyboard te kunnen spelen ? Zet dan nu de stap ! Individuele lessen, op uw eigen tempo, dag en uur wanneer het u past, van beginneling tot.

PianolesDiksmuide

Hallo, ik ben een gediplomeerde pianiste en heel enthousiaste leerkracht die na o.a.
 30 € 

Bijles economie / wiskunde BreeBree

Heb je problemen met economische vakken (economie, boekhouden, bedrijfseconomie, bedrijfsbeheer, recht) of wiskunde? Ik help je graag verder.
 20 € 

Bijles piano les te gevenKeerbergen

Ik ben een meisje van 17 en heb mijn pianostudies aan het conservatorium te Leuven vorig jaar beëindigd. Ik zou graag een centje bijverdienen door privéles piano te geven.

Klassieke zang op uw eventPerk

Cathy Van Roy heeft een passie voor zingen, en meer specifiek voor klassieke zang en opera.

Bijles - privéles notenleer AMVLeuven

Bijles - privéles notenleer AMV Heeft u/uw kind hulp nodig bij de lessen notenleer? Lukt de toepassing van de theorie op de praktijk niet zo goed? lukt dictee niet zo goed? Dan kunnen we daar samen op oefenen.
 15 € 

Bijles - privéles Zang - Zangles LeuvenLeuven

Bijles - privéles Zang - Zangles Leuven Heeft u/uw kind hulp nodig met zang. Wil je graag een iets zingen voor de familie, op podium, of een talenten programma ? wilt u ingangsexamen doen om naar een conservatorium te gaan.
 15 € 

Bijles / studiebegeleiding wiskunde +...Zonnebeke

Beste ouders en studenten, Al 8 jaar geef ik studiebegeleiding waaronder wiskunde, statistiek, fysica, mechanica en elektriciteit.
 20 €