Bijles Wiskunde en Fysica, regio...Zarren

Ik geef reeds enkele jaren bijles wiskunde en fysica aan leerlingen van het secundair onderwijs en/of studenten hoger onderwijs. Ik ben in 2010 afgestudeerd als master Wiskunde, optie natuurkunde.
 20 € 

Frans beginners niveau1 op do vm en niv2 op di nm...Gent

We zoeken nog toffe klasgenoten om 1) Frans te leren op DoVM van 9u20 tot 12u = niveau 1 & 2) verder Frans te leren op dinsdagnamiddag van 13u45 tot 16u25 = niveau 2 Wie wil ons klasje...

Bijles bijlessen studiebegeleiding Merchtem

Bijles bijlessen studiebegeleiding Merchtem U bent op zoek naar studiebegeleiding of individuele bijlessen? Wij garanderen u professionele en betrouwbare begeleiding op maat.

Individuele begeleiding bij het aanleren van de...Sint-Andries

Hallo U woont in de omgeving van Brugge en bent op zoek naar iemand die u of uw zoon/dochter kan helpen om uw/zijn/haar basiskennis van de Franse taal onder de knie te krijgen .
 20 € 

Bijles, huiswerk - en studiebegeleiding

Hallo! Ik studeerde 5 jaar geleden af als regentes Nederlands, economie en geschiedenis.
 20 € 

Bijles wiskundeBoorsem

Ik ben laatstejaarsstudent burgerlijk ingenieur aan de K.U.Leuven en geef bijles wiskunde aan studenten in het secundair onderwijs.
 20 € 

Bijles wiskunde-fysica-chemie-biologieWetteren

Ik ben Els, ik ben 35 jaar. Ik ben leerkracht en ik woon in Wetteren. Ik geef bijles tot en met het 4de middelbaar. Ik geef reeds enkele jaren bijles, met goede resultaten.
 25 € 

Bijles wiskunde lager secundair onderwijsRoeselare

Ik geef bijles wiskunde aan leerlingen van het lager secundair onderwijs en kom hiervoor aan huis. Regio Roeselare, Ieper, Poperinge, Heuvelland.

Bijlessen wiskunde en chemie.Houthalen-Helchteren

Bijlessen wiskunde en chemie. Ervaren leerkracht geeft bijles wiskunde en chemie, niveau hogere cyclus aso-tso. Algemene studiebegeleiding. Voorbereiding ingangsexamen geneeskunde.

Bijles / huiswerkbegeleidingMechelen

Heeft je kind een duwtje in de rug nodig? Of gaat de leerstof iets te snel in de klas? Kan je zoon of dochter wat hulp gebruiken bij het maken van huiswerk.
 20 € 

Als leraar lager onderwijs ben ik nog aan het...Leuven

Ik studeer momenteel ook voor buitengewoon onderwijs (banaba). Daarnaast werk ik ook in Freinetschool De Zevensprong te Leuven.
 15 € 

Advies / hulp thesisAntwerpen

Advies / hulp thesis Hulp of advies nodig bij een taak of een thesis? Domeinen waarin ik kan helpen: - ingenieur: elektronica, mechanica,. - wetenschappen: wiskunde, natuurkunde, statistiek,.
 15 € 

Lessen gitaar/pianoSchaarbeek

Ik zoek voor woensdag namiddag ( vanaf december) iemand die les kan geven ( gitaar/piano) aan dochter van 6 jaar. Grimbergen.

Bijles wiskunde fysica mechanica elektriciteit...Duffel

Bijles wiskunde fysica mechanica elektriciteit... Burgerlijk ingenieur adviseert, helpt bij taken en geeft bijles in volgende domeinen: -wiskunde: differentiaal en integraalrekening, algebra,. -statistiek: anova, chi kwadraat, regressie,.
 18 € 

Atelier Ajin Kena Kreaties open deur dagen gratis...Drongen

Atelier Ajin Kena Kreaties open deur dagen gratis... Allerhande creatieve juwelen gemaakt uit zilver, zilverklei, en andere materialen. Er is een hapje en een drankje voorzien.

Reeks Tai Chi (Genk) (10 lessen per reeks)Genk

Tai chi is een stijlvolle bewegingskunst, gebaseerd op de principes van yin en yang.
 40 € 

Spaanse lessen voor iedereenDeerlijk

Regio Kortrijk/Waregem. Diploma en ervaring als Spaanse lerares. Prijs overeen te komen.

Bijles Frans omgeving Oostham / TessenderloOostham

Bijles Frans omgeving Oostham / Tessenderlo Recent gepensioneerd leraar (licentiaat = master) met meer dan 38 jaar ervaring (Pius X-College Tessenderlo) geeft bijles Frans tot en met niveau 4de jaar aso / tso / bso 20€/uur Willy 011 401815...
 20 € 

Bijles wiskunde en economieOverijse

Hallo, mijn naam is Maarten, ben 26 jaar oud en heb een master Toegepaste Economische Wetenschappen. Ik geef bijles voor lager en middelbaar onderwijs.
 20 € 

Lerares voor bijlessen FransMalines

Op zoek naar professionele lerares voor bijlessen Frans ? Problemen met lezen, schrijven, spreken of luisteren .
 20 € 

Crawl leren zwemmenIeper

De cursus in Ieper zit vol, en er is een wachtlijst in februari. Graag had ik de correcte techniek aangeleerd in functie van een kwarttriatlon. Ik heb 2 vrienden die ev graag zouden meedoen.

Watergewenning

Ik dringend op zoek naar iemand die "zwemles" (versta watergewenning) wil geven aan mijn zoontje van 3,5jaar. Liefst zwembad Aarschot, Rotselaar, Wilsele.

Huiswerk begeleiding wiskunde/fysicaLeuven

Vanaf september 2014 naschoolse huiswerkbegeleiding wiskunde/fysica in Leuven. Wacht niet te lang, voordat het te laat is. individuele bijles wiskunde 1° en 2° graad en fysica 1°;2° en 3° graad.
 15 € 

Bijles wiskunde fysicaDilsen-Stokkem

Heb je problemen met wiskunde of fysica, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben Aleksandra, lerares van opleiding. ik geef bijles wiskunde aan scholieren voor 1e en 2de graad middelbaar.
 14 € 

Bijles wiskunde fysica chemie statistiek...Puurs

Bijles wiskunde fysica chemie statistiek... Hulp nodig met wiskundige, statistische, wetenschappelijke of ingenieursproblemen of taken. Ik ben burgerlijk ingenieur en help je graag verder.
 18 €