Leren zwemmenDrongen

Ik ben een ervaren zwemster, ik heb al eerder zwemlessen gegeven aan kinderen van rond de 5 jaar en aan volwassenen. Voor deze zomer zoek ik terug mensen die geïnteresseerd hierin zijn.
 15 € 

Bijles economie, boekhouden door ervaren...Antwerpen

Bijles economie, boekhouden door ervaren... Ervaren lesgever economie en boekhouden helpt je graag verder bij problemen met boekhouden of economie (alle niveaus).
 25 € 

Bijles wiskunde en fysicaGrimbergen

Bijles wiskunde en fysica Ik ben Bachelorstudent Wiskunde en geef bijles wiskunde en fysica bij mij thuis in Grimbergen. Je brengt je cursus mee en ik leg uit wat je niet begrijpt.
 20 € 

Lessen Contrabas en Basgitaar te SchaarbeekSchaarbeek

Wil jij graag bas leren spelen? Ik geef lessen contrabas en basgitaar in Schaarbeek. De lessen kunnen worden aangepast naargelang je wensen en niveau. Contacteer me gerust voor meer informatie.
 30 € 

Bijles Frans : regio BerchemBerchem

Ik help u graag verder met mijn kennis en mijn ervaring ( 15 jaar ) tel.

Bijlessen wiskunde en chemie.Houthalen-Helchteren

Bijlessen wiskunde en chemie. Ervaren leerkracht geeft bijles wiskunde en chemie, niveau hogere cyclus aso-tso algemene studiebegeleiding. Voorbereiding ingangsexamen geneeskunde.

Bijles Frans door ervaren licentiate Romaanse...St-Niklaas

Als licentiaat Romaanse talen (Frans-Italiaans) en geaggregeerde voor het secundair onderwijs geef ik graag (bij)les Frans aan -leerlingen uit de 1e, 2e en 3e graad aso, bso, tso -studenten...
 25 € 

Leerkracht Engels geeft bijles EngelsSint-Niklaas

Hallo! Heb je het moeilijk met het vak Engels? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Leerkracht Frans geeft bijles FransSint-Niklaas

Hallo! Heb je het moeilijk met het vak Frans? Zit je in het secundair onderwijs.
 25 € 

Bijles wiskundeHeindonk

Ik ben een student industrieel ingenieur die graag mijn diensten aanbied om bijles wiskunde te geven.
 15 € 

Bijles wiskunde en fysicaKessel-Lo

Ik bezit diploma bachelor in de wiskunde en doe nu lerarenopleiding secundair onderwijs. Ik heb ervaring met het geven van bijlessen in de wiskunde en fysica van het niveau secundair tot hogeschool.
 20 € 

Leer zingen in 10 privélessen bij topzangcoachHeist-op-den-Berg

Basispakket voor beginners, Aangepaste begeleiding voor semi-profs en profs, hulp bij stemproblemen alsook voorbereidingen examens studenten kleuter, lager en muziekonderwijs, audities, studio,...
 30 € 

Bijles Nederlands - ervaren coach

Bijlessen Nederlands, Engels, Latijn e.a., huiswerkbegeleiding op maat en aanleren van correcte studiemethode.
 20 € 

Privé-Oud (Arabische luit)Sint-Jans-Molenbeek

Privé-Oud (Arabische luit) Oudlessen In Brussel en omstreken. Op dit moment studeer ik altviool aan het conservatorium van Maastricht. Ik heb veel ervaring met het lesgeven.
 20 € 

Bijles wiskunde fysica chemie ingenieur statistiekPuurs

Bijles wiskunde fysica chemie ingenieur statistiek Hulp nodig met wiskundige, statistische, wetenschappelijke of ingenieursproblemen of taken. Ik ben burgerlijk ingenieur en help je graag verder.
 18 € 

Ik zoek zangles in de buurt

Hallo, Ik ben een meisje 17J en ik wil heel graag zangles volgen maar liefst dat de prijs niet zo hoog is en in de buurt van Tessenderlo Kunt u mij helpen.

Bijles wiskunde fysica chemie ingenieur statistiekKontich

Bijles wiskunde fysica chemie ingenieur statistiek Ik bied bijles en ondersteuning aan in exacte en toegepaste wetenschappen. Dit op het niveau aso, technisch, hoger en universitair onderwijs.
 18 € 

Bijles NederlandsAntwerpen

Zeer ervaren leerkracht geeft bijles Nederlands. Ook aan anderstaligen. Provincie Antwerpen. Om een email te verzenden klik hieronder.
 20 € 

Hulp nodigBottelare

Ik ben een jonggepensioneerde onderwijzeres en wil bij me thuis graag bijles geven of taken begeleiden aan kinderen van de lagere school, want ik mis de school en de kinderen.! Ik woon te Merelbeke.
 10 € 

Zangles in AntwerpenAntwerpen 1

Zangles in antwerpen! de inhoud van de lessen wordt helemaal afgestemd op de wensen van de leerling.
 25 € 

Zangles in Antwerpen (CVT)Antwerpen 1

Voor iedereen die graag zingt en zijn of haar stem wil ontwikkelen. Of je nu hobbyist, semi-prof of professioneel bent.
 40 € 

Engelse les / English Lessons (Engels leren van...Antwerpen

Hey everyone - my name is Oz, short for Ozwiler. I'm 22 years of age. I'm from London, England and grew up in Florida, usa (I don't have a British accent if you were wondering).
 20 € 

Bijlessen FransBitsingen

Ik ben een Franstalige student die in de pronvicie Luik woon en ik geef bijlessen voor het vak Frans.
 10 € 

Byles wiskunde/lager onderwysTemse

Myn dochter heeft een achterstand in wiskunde. Zij heeft haar diploma in het lager onderwijs niet behaald maar mag toch naar het middelbaar overstappen.
 10 € 

Vertaling Nederlands-Engels-TagalogHaaltert

Ik ben een native speaker Tagalog (Filipijns) en wil mij vooral richten tot mensen die bijstand nodig hebben voor een vertaling van hun documenten vanuit de Filipijnen.