Gitaarles voor 6-jarige omgeving BerlaarBerlaar

Ik ben op zoek naar iemand die mijn 6-jarige dochter privé-gitaarles kan geven. Ze is heel erg gemotiveerd, maar heeft nog nooit les gevolgd.

Bijles lager onderwijs: Wiskunde, Nederlands, .Sint-Pieters-Woluwe

Bijles voor het lager onderwijs in de regio Sint-Pieters-Woluwe (week) en Overijse-Huldenberg (weekend).
 20 € 

Bijles wiskundeLaakdal

Ik geef bijles wiskunde in de regio Tessenderlo - Ham - Laakdal voor leerlingen uit het eerste tot en met het vierde jaar middelbaar onderwijs. Contact opnemen via mail.

Bijles Frans regio Deinze - Aalter - GentPetegem-aan-de-Leie

Licentiate Romaanse filologie en ervaren lesgeefster voor lessen Frans (grammatica, conversatie, zakelijke communicatie) voor secundair/hoger onderwijs, volwassenen en anderstaligen.
 20 € 

Computerhulp aangebodenOpwijk

Ben jij niet zo goed met computers? Zou je graag les krijgen van iemand die er dag dagelijks mee bezig is.
 20 € 

Wiskunde, fysica en chemie (Opwijk en omgeving)Opwijk

Heb jij bijles nodig in wiskunde, fysica of chemie? Zie je het bos door de bomen niet meer door die grote waslijst aan formules die ze op school voorschotelen.
 15 € 

Privé pianoles te Gent & AntwerpenAntwerpen

Conservatoriumstudent biedt privéles aan in Gent of Antwerpen. Alle niveaus zijn welkom (kennis notenleer is dus niet vereist). Lessen op maat (m.a.w.
 20 € 

Privé zwemles voor 5 en 7 jarige gezocht in...Vorst

Hallo, Voor mijn 7-jarige zoon en mijn 5 -jarige dochter ben ik op zoek naar een lieve, geduldige persoon voor privé zwemles in brussel, liefst in Ukkel/sint-gillis of Anderlecht.

Leer Italiaans – volgens jouw noden

Dag, ik ben Stefano Caneva, een post-doc-onderzoeker met ervaring in het lesgeven in de secundaire school en aan de universiteit.
 20 € 

Bijles Frans: grammaticacoach Franse taalAartselaar

Juf met jarenlange onderwijservaring en bijkomend diploma :"Remediering en zorgverbredend leren van de Franse taal" helpt graag leerlingen die het wat moeilijker hebben verder.
 25 € 

Bijles lager onderwijs : reken- en spellingscoachAartselaar

Juf met jarenlange onderwijservaring en bijkomende opleiding "Remedierend leren en zorgverbreding voor het lager onderwijs" helpt graag kinderen die het wat moeilijker hebben, verder.
 25 € 

Cursus ItaliaansBonheiden

Cursus  Italiaans Uw Italiaanse cursus in Bonheiden (Mechelen) bij Margheritaly, Italiaans in vlaanderen. vanaf maandag 15 september 2014: dinsdag 19.30/22.00u settimo anno - Margherita Mazzocchi dinsdag 19.
 115 € 

Pianoles in GentGent

Pianoles in Gent Pianoles in Gent voor beginners en gevorderden. Speciale programma’s voor kinderen vanaf 4 jaar. Tel.

Master geeft muziektheorie lessen aan huisOverijse

Master geeft muziektheorie lessen aan huis Als gediplomeerde lyrichezangeres (master) en klavecinist geef ik muziektheorie lessen. Volwassenen en kinderen. Je parle aussi français. Also English. 0472/51.40.67 mezzo.marine@gmail.
 30 € 

Master geeft pianolessen aan huisOverijse

Master geeft pianolessen aan huis Als gediplomeerde lyrische zangeres en klavecinist geef ik pianolessen. Ook muziektheorie en zang. Volwassenen en kinderen. Je parle aussi français. Also English. 0472/51.40.67 mezzo.marine@gmail.
 30 € 

Master in lyrische zang geeft zangles aan huisOverijse

Master in lyrische zang geeft zangles aan huis Als gediplomeerde lyrischezangeres geef ik zanglessen. Alsook lessen voor beginende pianoleerlingen en muziektheorie. Volwassenen en kinderen.
 40 € 

Viool les aan huis, AntwerpenSint-Kruis

Viool les aan huis, Antwerpen Dag iedereen, Ik hou heel veel van viool en van kinderen en daarom geef al enkele jaren muziek les en viool les aan kinderen van 6 tot 18 jaar! Dit kan dienen zowel als hulp bij de lessen van...
 30 € 

Access , inventor , autocad , topsolid , sketchup...Gent

Access , inventor , autocad , topsolid , sketchup... Reeds enkele jaren geven wij opleidingen aan privé personen, bedrijven en avondscholen. Dit kan individueel of in groep, bij u ter plaatse of in een gehuurde ruimte met alle voorzieningen.

Bijles fysica, chemie en biologieTielt-Winge

Hallo, ik ben Jonas, een 20-jarige student farmaceutische wetenschappen en heb net mijn 2de bachelor afgerond.
 15 € 

Bijles Economie - Boekhouden - Leuven CentrumLeuven

Hallo Ik ben Veronique, afgestudeerd als leerkracht economie - geschiedenis en momenteel werkzaam bij kbc. Ik heb ervaring in het geven van bijles, privé en via het buddy-project in Leuven.
 20 € 

Bachelorstudente UA: bijles chemie, wiskunde,.Brasschaat

Hallo, Ik ben Marlies Boeren, 21 jaar en studente Farmaceutische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Ik heb net mijn 2de bachelorjaar succesvol afgerond.
 15 € 

Bijles Frans Limburg (kinrooi - bree - bocholt -...Kinrooi

Bonjour! Ik ben 29 jaar en leerkracht Frans. Ik heb al enkele jaren ervaring in het geven van bijles (ook aan leerlingen met een leerstoornis).
 18 € 

Bijles wiskunde fysica chemie biologieIdegem

Ik geef al twintig jaar les wiskunde, chemie, fysica en biologie in het secundair onderwijs. Ik geef bijlessen in de regio Geraardsbergen-Ninove-Zottegem.
 25 € 

Bijles economie / boekhouding nodigRiemst

Hallo, Ik ben een gemotiveerde 31 jarige leerkracht (universitair diploma) met reeds enkele jaren ervaring in het onderwijs.
 25 € 

Bijles wiskunde nodigRiemst

Hallo Ik ben een 31 jarige leerkracht (met universitair diploma) en geef bijles wiskunde aan leerlingen die wat extra hulp kunnen gebruiken.
 20 €