Byles wiskunde/lager onderwysTemse

Myn dochter heeft een achterstand in wiskunde. Zij heeft haar diploma in het lager onderwijs niet behaald maar mag toch naar het middelbaar overstappen.
 10 € 

Vertaling Nederlands-Engels-TagalogHaaltert

Ik ben een native speaker Tagalog (Filipijns) en wil mij vooral richten tot mensen die bijstand nodig hebben voor een vertaling van hun documenten vanuit de Filipijnen.

Pianoles thuis gevraagdStrombeek-Bever

Pianoles aan huis gevraagd voor: - kind van 6,5 jaar die begint met piano en notenleer - volwassene van 43 die lang geleden heeft gespeeld en wil herbeginnen willen samen leren Lokatie in...

Bijles Nederlands/Latijn, studiebegeleiding,...

Hallo, ik ben een jonge en enthousiaste master Nederlands-Latijn met vier jaar ervaring in het secundair onderwijs. Graag wil ik bijles geven aan jongeren uit het 1ste tot 6de middelbaar.
 20 € 

Bijles engels regio vl.br +4jaar ervaringNieuwenrode

Hallo, Ik ben Leslie (27), afgestudeerde Master en geef intussen meer dan 4jaar bijles aan huis.
 25 € 

Providing Art CentreOud-Heverlee

Providing Art Centre Hallo en welkom! Providing Art Centre, het geesteskind van internationaal actief en in New York gevormd pianist, componist en arrangeur Wim Leysen, is een muziekonderwijs initiatief dat de...

Bijles frans regio vl.br, +4jaar ervaringNieuwenrode

Hallo, Ik ben Leslie (27), afgestudeerde Master en geef intussen meer dan 4jaar bijles aan huis.
 25 € 

Sint-Genesius-Rode ervaren regentenes geeft les...Rhode-Saint-Genèse

Veel ervaring met anderstaligen - les aangepast aan het niveau van de leerling : remediëring - lezen - begrijpend lezen - spelling - spraakkunst - woordenschat - conversatie - schrijven...
 20 € 

Bijles Engels-DuitsHulshout

Leerkracht (v) geeft bijles Engels of Duits tijdesn de grote vakantie.
 20 € 

Bijles fysica,chemieWevelgem

Ik ben master chemie en heb 35 jaar lesgegeven voor de vakken chemie en fysica in het aso. Ik ben nu gepensioneerd.
 30 € 

Zwemles BilzenBilzen

Hoi, Ik geef deze zomer zwemlessen aan kinderen. Ik ben een leerkracht lichamelijke opvoeding. Indien interesse, wees vrij me te mailen.

Privé zwemlessen voor enkele kleutersRonse

Ik ben op zoek naar iemand om enkele kleutertjes te leren zwemmen in de grote vakantie in de omgeving van Ronse.

Bijles MS Office: excel, wordBorgerhout

Problemen met Office? Meerbepaald Excel en/of Word? Ik ben afgestudeerd in Handelswetenschappen & Bedrijfskunde en ben zeer bekend met de voorbereiding die nodig is om te slagen voor je examens.
 20 € 

PoëziepreludeOostduinkerke

4 dichters die voorlezen uit eigen werk en een muzikaal duo die tussendoor liedjes brengt. Het dialectengenootschap "Bachten de Kupe" brengt een voordracht als slotnummer.

Wij vervaardigen kaliumcyanideBrussel

Wij vervaardigen kaliumcyanide die een kleurloos kristallijn omheind gebied is, gebruikt in kleinere toepassingen zoals sieraden voor chemische vergulden en afslijping.
 225 € 

Lezen met Juf zingezangezong

Droomt u ervan dat uw bengeltje met een glimlach leest dan ben ik uw reddende engel. Kids van het 1ste tot 3de leerjaar help ik met veel plezier tijdens de schoolvakanties.

Bijles wiskunde fysica chemie ingenieur statistiekAntwerpen

Bijles wiskunde fysica chemie ingenieur statistiek Problemen met wiskunde of natuurkunde of juist wat extra hulp nodig? Ik ben burgerlijk ingenieur en help je graag verder.
 18 € 

Bijles Nederlands/Engels aan huisBrussel

Ik ben derdejaarsstudent leraar Nederlands/Engels voor middelbaar onderwijs. Ik geef bijles Nederlands en Engels aan huis, in Brussel en de omliggende gemeenten.
 20 € 

LeraarKampenhout

Ik ben een 30 jarige vrouw. Ik spreek italiaanse en deel graag mijn kennis met andere.Ik ben echte geduldige en heb veel ervaring. contact:0485164056 mijun E-mail is: ciaruo@hotmail.
 10 € 

Bijles wiskunde fysica chemie ingenieur statistiekBoom

Bijles wiskunde fysica chemie ingenieur statistiek Ik ben burgerlijk elektrotechnisch ingenieur en stel graag mijn ervaring ter beschikking om mensen verder te helpen met wiskunde / wetenschappen op het niveau secundair en hoger onderwijs.
 15 € 

Bijles wiskunde en statistiek in DiepenbeekDiepenbeek

Beste student Ben je op zoek naar hulp voor wiskunde of statistiek, dan wil ik je graag helpen.
 25 € 

Gitaarles te TongerenTongeren

Gitaarles te Tongeren Gitaarlessen op maat in Tongeren en omstreken. Op dit moment studeer ik popgitaar aan het conservatorium van Gent.
 15 € 

Professionele bijles wiskunde van ervaren...Antwerpen

Professionele bijles wiskunde van ervaren... Al heel wat jaren ervaring in bijles wiskunde (getallenleer, meetkunde, statistiek, afgeleiden, integralen, rijen,.) Actief in het centrum van Antwerpen en omstreken.
 25 € 

Bijles boekhouden gevraagdTervuren

Ik ben op zoek naar iemand die mij as wekend kan helpen met de voorbereiding van examen boekhouden.

Tweede SessieArchennes

Graag voorbereid ik je voor de tweede sessie. Ik geef bijlessen aan studenten en volwassenen.
 24 €